WordPress.

Ne do t'ju orientojmë drejt zhvillimit të faqeve Ueb në WordPress, me një kosto optimale dhe të përshtatur sipas kërkesave tuaja.

Shërbime në WordPress :

Ne kemi shumë vite eksperiencë në:


Azhornimi i WordPress

Performanca më e mirë arrihet duke azhornuar sistemin WordPress.

Integrimi i ndërfaqes

Profesionistët tonë do ju krijojnë një pamje unike të faqes Ueb.

Zhvillim dhe projektim Extensions

Çelësi është tek funksionaliteti. Na e lini ne të zgjedhim të duhurin për ju.

Optimizimi i faqes Ueb

Kjo është një fazë e rëndësishme e jetës së faqes tuaj Ueb.

Integrimi i E-Commerce

Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira për rritjen e shitjeve në dyqanin tuaj online.

Administrimi i blogut në WordPress

Blogu juaj do jetë i thjeshtë në administrim dhe publikime.

Trajnime në WordPress

Na kontaktoni 24 x 7 për çdo zgjidhje dhe trajnim që mund t'ju nevojitet.

Optimizim SEO/SERP

Stafi ynë profesionist në SEO, do fokusohet në optimizimin SEO të faqes tuaj në Ueb.

Freelance dhe shërbime për klientët

Projektet tona bazohen në cilësi dhe kreativitet. Ja përse klientët na zgjedhin gjithmonë.