TYPO3.

Ne kemi një grup ekspertësh të profilizuar në zhvillim aplikacionesh TYPO3, të cilët do ju mundësojnë shërbime të ndryshme në këtë platformë.

Si realizohet:

Ne jemi specializuar në disa teknologji të ndryshme Ueb.


Trajnime në TYPO3

Na kontaktoni 24 x 7 për çdo zgjidhje dhe trajnim që mund t'ju nevojitet.

Optimizim i SEO/SERP

Stafi profesional në SEO, do fokusohet në optimizimin SEO të faqes tuaj në Ueb.

Freelance dhe shërbime për klientët

Projektet tona bazohen në cilësi dhe kreativitet. Ja përse klientët na zgjedhin gjithmonë.

Optimizimi i faqes Ueb

Kjo është një fazë e rëndësishme e jetës së faqes tuaj Ueb.

Integrimi i E-Commerce

Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira për rritjen e shitjeve në dyqanin tuaj online.

Menaxhimi i përmbatjes Ueb

Ne mund të zhvillojmë një faqe Ueb unike, si vetë biznesi juaj.