Magento.

Kur faqja juaj Web duhet projektuar sërish, ose dyqani juaj online duhet modifikuar për të qënë unik në stil, stafi ynë ju sugjeron platformën profesionale Magento 2.

Shërbimet në Magento:

Ne kemi një grup ekspertësh që krijojnë funksionalitetet e mëposhtme


Azhornime i Magento

Performanca më e mirë arrihet duke azhornuar sistemin Magento 2.

Zhvillimi i funksionaliteteve

Çelësi është tek funksionaliteti. Na e lini ne të zgjedhim të duhurin për ju.

Integrimi i ndërfaqes

Profesionistët tonë do ju krijojnë një pamje unike të faqes Ueb.

Optimizimi i faqes Ueb

Kjo është një fazë e rëndësishme e jetës së faqes tuaj Ueb.

Integrimi i E-Commerce

Ne ofrojmë zgjidhjet më të mira për rritjen e shitjeve në dyqanin tuaj online.

Menaxhimi i përmbatjes Ueb

Ne mund të zhvillojmë një faqe Ueb unike, si vetë biznesi juaj.

Trajnime në Magento

Na kontaktoni 24 x 7 për çdo zgjidhje dhe trajnim që mund t'ju nevojitet.

Optimizim i SEO/SERP

Stafi profesional në SEO, do fokusohet në optimizimin SEO të faqes tuaj në Ueb.

Freelance dhe shërbime për klientët

Projektet tona bazohen në cilësi dhe kreativitet. Ja përse klientët na zgjedhin gjithmonë.