Blog

Lajme,Ide,Sugjerime dhe Informacion.

Faqe interneti responsive

Me shumë mundësi keni dëgjuar për dizajnin Responsive, por a e keni menduar ndonjëherë se çfarë është saktësisht një dizajn i tillë dhe pse ka marrë emërtimin si dizajn Responsiv? Dizajni Responsive ose ndryshe dizajni i përshtatshëm është teknologjia që lejon faqen e internetit të përshtatet me pajisjen e përdoruesit. [...]

Shopify apo Magento?

Deri pak vite më parë, platforma kryesore e shitjeve online kishte emrin Magento. Por kohët e fundit, një tjetër platformë është e preferuara e shumë shitësve dhe klientëve. Ajo quhet Shopify. Në të vërtetë, Shopify dhe Magento janë dy nga platformat më të njohura të shitjeve online. Ata ndryshojnë shumë nga njëra-tjetra. Në këtë artikull dalin në pah këto dallime, në mënyrë që ju të vendosni vetë se cila është platforma më e përshtatshme për dyqan tuaj online. [...]

Sistemet e shitjeve online në platformën TYPO3

Në ditët e sotme, TYPO3 është platforma e zgjedhur për shumë faqe web. Ajo është e preferuara e bizneseve dhe e kompanive të mëdha. Por çfarë ofron TYPO3 si zgjidhje për e-commerce? Cilat janë sistemet kryesore të dyqaneve online në TYPO3? Në fakt, ka disa opsione se si të krijoni dyqanin tuaj online brenda faqes web në TYPO3. Celësi qëndron në TYPO3 Extensions. [...]

Zgjedhja mes TYPO3 dhe WordPress

Nëse ndiqni tendencat më të fundit të teknologjisë, do e mendoni vazhdimisht pyetjen se si duket faqja juaj Web ne krahasim me miliona faqe të tjera. Cdo biznes synon rritjen e të ardhurave dhe zhvillimin e identitetit të markës sëtij. Një faktor kyç në marketing është sigurisht faqja e internetit e kompanisë suaj si dhe sistemi i saj i menaxhimit. Duke pasë parasysh shifrat, sistemi WordPress aktualisht mbizotëron tregun, megjithatë, TYPO3 po merr gjithashtu një rol dominues. Në dilemën mes TYPO3 dhe WordPress, stafi i W3DEVELOPMENT ju ofron një zgjidhje optimale të sistemit CMS, bazuar në kërkesat tuaja. [...]

Modele të dizajnit Responsive Web

5 modelet më të njohura të dizajnit Responsive Web Gjithnjë e më shumë përdorues kërkojnë në web duke përdorur pajisje të llojeve të ndryshme. Ato ndryshojnë në madhësi, duke nisur nga ekrani në laptop madhesinë e ekranit të Smartphone. Projektimi i faqes Web bëhet i vështirë, sepse duhen pasë parasysh të gjitha këto lloje të ndryshme ekranesh. [...]

7 Arsyet pse ju duhet të keni një faqe interneti.

Cdo ditë e më tepër rritet numri i njerëzve që përdorin internetin. Për cdo informacion që iu nevojitet, ata do e kërkojnë në internet. Me zhvillimin e teknologjisë dhe internetit, ju duhet t'i shikoni të gjithë si klientë potencial. Të rinjtë sot kërkojnë në internet edhe për gjërat që blejnë ose shërbimet që u nevojiten. Prandaj është krejt e natyrshme që konsumatorët të mendojnë se çdo biznes është i pranishëm në ueb, në faqen e vet të internetit. Të qenit aktiv në mediat sociale është njëra anë. Gjithashtu, duhet një faqe interneti ku ndjekësit mund të blejnë produktin tuaj ose mund të kërkojnë më shumë detaje për shërbimet tuaja. [...]

9 tendencat e dizajnit web për vitin 2018

Ekspertët e dizajn në web përballen me sfidat teknike por edhe vazhdojnë të krijojnë faqe të thjeshta për përdoruesin, elegante dhe të përshtatshme me çdo pajisje mobile.Në vitin 2017 ka avancuar shumë përdorimi i faqeve të internetit në paisjet mobile. Aktualisht, lundrimi në aplikacione web mobile numëron më shumë përdorues sesa lundrimi në web nga kompjuter apo laptop. Kjo është një nga arsyet pse viti 2018 do të sjellë funksionalitete dhe mënyra të reja për paisjet mobile. Në vazhdim përmenden disa tendenca të dizajnit web për vitin 2018. [...]

Ueb Dizajn apo Zhvillues në Ueb

Kur dikush më pyet se cfarë pune bëj, zakonisht i përgjigjem që punoj si Dizajn i Ueb. Ky është termi që njerëzit më së shumti kuptojnë. Në fakt, këtë term e përdor kur prezantohem me dikë që nuk është një informaticien apo programues. E vërteta është se njerëzit përdorin termat "Dizajn Ueb" dhe "Zhvillues në Ueb", si i njëjti koncept. Por, kur aplikohet për një punë n programim, këto terma përfaqsojnë dy koncepte krejt të ndryshme. Le ti specifikojmë më në detaje. [...]