eCommerce
Service
Provider


B2B & B2C Focused Solutions

Request Quote Or Learn More

Studimet tregojnë se një vizitor largohet nga një faqe interneti mesatarisht pas 30 sekondash. Ja përse ju duhet të bëni faqen tuaj ueb që të tërheqë vizitorët brenda një kohe të shkurtër. Proçesi ynë i projektimit dhe i zhvillimit të faqes ueb kalon përmes psikologjisë dhe sjelljes së klientit. Mënyra më e shpejtë për të rritë biznesin tuaj nëpërmjet teknologjisë Ueb. Shqyrtoni të gjitha mundësitë se si mund t'ju ndihmojmë.

Ekspertët tanë punojnë me TYPO3, që në vitin 2010, kur sistemi ishte në hapat e tij të parë. Që në atë kohë, komuniteti i TYPO3 ka përmirësuar ndjeshëm përdorimin dhe performancën e TYPO3, eksperienca jonë është gjithashtu në rritje. Ne besojmë se TYPO3 është mjedisi më i mirë CMS për faqet Ueb, dhe punojmë me kënaqësi në TYPO3.

Në botën e shitjeve online, Magento është platforma Nr 1. Pjesa më e madhe e faqeve të internetit për dyqane online bazohet në këtë sistem. Magento është sistem modular me aftësi për tu përshtatur në një shumëllojshmëri mënyrash. Pronarët e bizneseve e dashurojnë Magento-n sepse bën më të thjeshtë punën e përditshme.

Përsa i përket marketingut, ne e konsiderojmë atë si karburanti i një biznesi. Pjesa më e madhe e pronarëve të biznesit e nënvlerësojnë rëndësinë e SEO. Optimizimi i faqes ueb për Motorrët e Kërkimit është njëlloj si të merrni karburant falas për motorrin e biznesit tuaj. Duke neglizhuar këtë pjesë, ju po humbisni në garën me konkurentët e biznesit tuaj.

Lexo më shumë

Kush jemi ne:

Të apasionuar pas teknologjisë ueb


Ne jemi një staf profesionist në dizenjimin e faqeve të internetit, dhe e duam këtë punë. Dita jonë e punës përfshin komunikimin e vazhdueshëm me klientët, në ndihmë të ndërtimit të biznesit tuaj të ardhshëm në Ueb. Në fund të ditës, ne vlerësojmë produktivitetin duke u bazuar tek përmbushja e kërkesave të klientit.

Lexo më shumë

Projektet tona më të fundit:

Ne bëjmë gjithmonë një punë të shkëlqyer


5

Shifrat nuk gënjejnë

200

Secila faqe Ueb e punuar me shumë dashuri

10

Ekperienca nuk ka çmim!

2000

Me një çmim të përballueshëm, për vetëm 50$ ora